Hejsan svejsan!
Nu kommer jag med uppdatering här! Vill ni veta något konstigt? Så här är det, eftersom att jag senaste dagarna lyckats bli sjuk igen så har jag varit lite snurrig i bollen, så igår efterskolan så skulle jag i alla fall gå till posten och posta ett brev. Det är 95 grader ferenheit och strålande sol (med andra ord galet varmt!! ) och lilla Elin går vilse i VOLGA!! Kom igen hur stor är chansen? Så det slutar med att jag går runt hela Volga för att senare sms Stephanie och fråga om vägen och samtidigt sms med en kompis från Sverige, gissa vad jag gör? Skickar fel sms till fel person så Stephanie får smset på svenska!! Haha trött och snurrig tjej!
I alla fall jag hittar självklart fram tio ynka minuter försent... Just my luck!!

Sen idag när vi rättade matte läxan från igår upptäcker jag självklart att jag slängt in lite svenska ord lite här och där.. Det är då man upptäcker precis hur dåligt man mådde!! Hahaha!!

Nu ska vi i alla fall snart bege oss mot sioux falls och hämta upp new guy!! Weehoo!! Ska bli kul med lite sällskap här igen!:)

Pussar från en virrig svensk i Amerika!!!

(fick just reda på att hans flyg är en timme försent så nu drar vi ut till hallon landet och plockar lite hallon till lite härlig vanilj glass)

Moving day 2.0

Hejsan!
Om två dagar kommer den tyska killen hit så idag har jag bytt rum!:) yeay! Det är nymålat och nytt så det är jätte fint! Så snart sätta upp lite bilder också!:D

Skolan går bra, det är klart att vissa saker är lite komplicerade eftersom att det är på ett helt annat språk men jag tycker att det blir lättare och lättare!:)
Läxorna däremot är så himla konstiga!!!
Här är några av frågorna jag fått i läxor i matte och us-history!
Är 42 grader celsius feber? (matte)
Låtsas att du är en manusskrivare och att du ska skriva ett manus till en Hollywood film om en dag som farmare under 1800 talet (amerikansk historia)
Gör reklam för land i Amerika under 1800..
Och så den bästa:
Beskriv vilka instrument som användes av farmare under 1800 och vad de användes till.. Seriöst! Varför i hela världen ska jag veta det!!!

Så dagarna är i alla fall långa och jag har pluggat till efter middagen senare dagarna!

Men på fredag och måndag är det ledigt eftersom att det är labor day weekend så det blir najs!
På fredag ska jag vara med Tim (tyska killen) men han sover nog rätt länge pga jet lag!! Sen på kvällen är det vår första homegame!! Yes!! Hoppas vi vinner( fast jag tror inte det för tydligen suger! Men va sjutton man får ha lite team spirit!!!) och sen på lördag ska vi på festival!! Så då ska vi tälta!!!:D

Och en annan sak! Jag har fått teoriboken för att ta körkort!!!:D yeay!

Här får ni lite bilder!

Moving day

Hejsan kompisar!
Idag är det söndag vilket betyder att idag flyttade Michelle ut till en permanenta familj, så vi önskar henne en riktigt bra första kväll!

Sedan har jag också kämpat med matte ( natten i sig var inte svår bara alla termer som man inte kan på engelska:) haha!
Jaja, ska få hjälp med det där imorn så det går nog bra det med!!!:)

Nu när Michelle flyttat har min värdmamma bestämt sig för att ta in ännu en arrivalstudent här så någon hån under närmaste dagarna så kommer Tim-Henning (tror jag hans namn var) och bor med oss! Så det blir kul!

Sedan nästa helg ska vi till sioux falls på festival under labor weekend!!:) wiihoo! Så det blir awesome!!

Men nu ska jag sova! Har morgon träning imorn klockan 06:30-.- lucky me!!

Ha det super!
Ps. Bilder på Ava från idag:)