Art in my heART

Tänkte bara skriva lite om mina älskade bild lektioner!!!! Håller just nu på med att göra gargoyles (stenfigurer, oftast demoner, som ofta finns på gamla slott och herrgårdar). Jag valde att göra min till en ljushårigare då ljuset kommer att placeras i munhålan. Min gargoyles ögon är öppna hål som gör att när ljuset är tänt kommer det är led ljuset ut den vägen med!:) tyckte att den här uppgiften var jätte kul och intressant! Plus att jag aldrig jobbat med lera på det viset förut så det var lite kul!!

Här kommer en förhandsvisning på hur den ser ut ( den måste torka och stelna så att jag kan sätta färg på den innan den blir färdig!)

Veckans läxa var att göra en teckning med bara linjerna och inga skuggor eller i fyllningar av något slag, så här är även resultatet av det! Hoppas ni mår bra!

Thanksgiving

Hej!
Så nu tänkte jag berätta hur en riktig amerikansk thanksgiving firas!
Eftersom att hela familjen för en gång skull var hemma så delade jag rum med Emilie och Vanessa och vi vaknade upp runt 10-11 på morgonen och blev tillsagda att INTE äta någon frukost för Linda hade förberätt en väldans massa mat. 
Dagens mat var turkey (of course), skinka, potatismos, majs, bröd i massa olika former, två olika såser och två olika desärer. Själv tycker jag att maten var god men inte så god som alla snackar om. För alla pratar om hur fantastisk maten är och hur man bara äter och äter på thanksgiving. Men jag tyckte det var som en vanlig lunch:) Med hela familjen samlad. Jag tyckte i alla fall att det var mysigt att ha alla där! Efter det åkte vi hem till Great Grandma och spelade lite spel och myste. 
Nu ska jag berätta för er om en väldigt rolig sak! Dagen efter thanksgiving är vad man kallar "black friday" då alla affärer sänker priserna så mycket att alla blir galna. I år började de däremot tidigt och redan klockan 20.00 på thanksgiving sänkte de priserna, vilket självklart betydde att hela familjen stod utspridda och redo på wallmart med varsin inköpslista klockan 19.45. Vi skulle allt ha ALLT vi kunde få! 
När klockan slog 20.00 rev personalen upp plasten runt produkterna och kriget var igång, människor brottades och knuffades och skrek på varandra för att få det man ville. HAHAHA! Det var en mycker rolig syn! Själv lyckades jag samla ihop alla min julklappar så nu är jag färdig med det:) 
 
Resten av helgen bestod av två biobesök, kortspel, familjetid, sovmorgonar och mys!
 
JAAA JUSTJA! EN SISTA SAK! IDAG FYLLER MIN KÄRA FARFAR 78 ÅR!! 
GRATTIS! SAKNAR DIG!
 
 
ps. tog självklart bilder under helgen, dock så funkar inte min iphoto just nu så ni får snällt vänta på dem!:)

The Vampire diaries

Hi there SWEEEDES!!
Just thought I would give you a sign that I´m still alive, so here it is! Still breathing!
Anyway I have lots to tell you guys about thanksgiving and black friday and everything that has happened the last week. But its late so hopefully I´ll remember it tomorrow! :)
Just watched the new episodes of The vampire diaries, so for you guys that haven't seen it, you might want to stop reading now!

Anyway, I think its obvious that Elena and Stephan no-longer are made for each other, I mean seriously Elena is this whole other person. They grew apart and to me its nothing they can do about it! And what about this Jeremy-vampire-hunter drama? He is not going to take that kill easily!

well, even though I think they have taken this show to long it´s going to be interesting to see whats going to happen and if they will find this mysterious "cure" for the vampires. I hope so, i dont like Elena as a vampire!

anyway I swear that wasnt the only thing I did today! we had Christmas-baking day and christmas decoration day here today! So now our christmas tree is sparkling out in the living room letting in the christmas feeling in the house!

that was it for today, the rest you will (hopefully) find out tomorrow but now its time for me to sleep!