Do the creep!

Helluu! Idag är det halloweeen! Så imorse satte jag klockan på 06:40 för att hinna göra iordning min kostym ( jag var hippie) men vaknade jag? Nupp istället vaknade jag upp klockan 07:15 och hade inte fullt lika mycket tid på mig-.-
Iaf så hann jag precis med allt imorse!:)
Igår karvade vi pumpor! Vilket var kul men väldigt äckligt!:/ haha! Blev i alla fall nöjd med resultatet!!:)

Ikväll ska vi gå trick or treat och se skräckisar! Ha det bra där hemma!

Om ni visste hur mycket jag älskar er!

Den senaste veckan har jag tänkt mycket på hemma, på alla mina kompisar och på min familj. Igår fick jag, ett förväntat, utbrott och började gråta. Ja, igår var inte bästa dagen, jag var trött och ovillig att göra saker. Min aptit var inte på topp. Jag kände mig så nere och ville bara hem!

Så idag när jag kommer hem s har jag fått ett paket! Och jag kan inte säga mer än att det kunde inta kommit vid ett bättre tillfälle! I paketet låg det ett fotoalbum som några kompisar till mig gjort!
Bilderna och era ord kommer göra mig hålla mig uppe förevigt! Tack så himla mycket för att ni är just den ni är! För ni gjorde verkligen min dag! Jag älskar er så mycket och det gör ont att inte kunna prata med er hela tiden! Jag vet att när jag kommer hem kommer allting vara fortsätta som vanligt, för det är så det är med oss. Ingenting kan stoppa oss eller komma emellan och även fast det dröjer länge tills vi ses kommer vi alltid att fortsätta precis där vi var. Skratta, stoja, tönta oss och leva livet!

När jag fick valet att byta till Järfälla gymnasterna var det för mig ett självklart val, jag ville! Och det visade sig vara det bästa val jag någonsin gjort! Efter det har jag och Sofias relation växt och gått från att vara en fjärilslarv till en vacker fjäril. Jag älskar dig Sofia!

Jag träffade även alla helt otroliga människor! Molly, Felicia, Hanna, Isabell, Emma-gill, Sara och Emmie! Ni är underbara! Vi har varit med om så mycket! Vi har bråkat, skrattat, klantat oss, gråtit, lekt, dansat, levt! Jag menar det är inte så många år vi har känt varandra och se hur nära vi står varandra? Det är galet! Bästa som någonsin hänt mig!
Så tack, TACK för att ni finns, för att ni är den ni är, och för att ni låtit mig växa till den jag är idag! Tack för att ni ger mig stöd, kraft, kärlek och glädje varje dag. Tack för denna ovärderliga present ni skickade, jag kommer spara den förevigt!

Jag saknar er så himla mycket!!!!

Mama I'm in heaven

Tänkte bara säga att bokmal som jag är så blev jag töntigt exalterad över att vi idag gick till barnes and Nobels, ( en galet stor bokaffär) det var rader efter rader efter rader med böcker för stor och små. Affären var så stor att den hade en resturang i mitten!
Till mina stora glädje upptäckte jag och Maquenzie att va hade exakt samma boksmak (med andra ord typ allt) så vi köpte en var sin bok och jag lånade en hel trave böcker av henne och vise versa (eller va sjutton man säger?) köpte i alla fall en bok som heter between och handlar om en tjej som dör och hamnar i "in between". Den låter så sorglig men ändå så bra!