dålig nystart...

Hejsan, jag skrev ju tidigare att jag skulle ha en nystart här på bloggen. haha, det gick ju bra!

Idag var jag inne i stan och träffade min kompis Frida som jag träffade på min discovery tour i USA. Det var jätte kul att träffa henne igen! Har saknat alla så mycket även fast vi bara träffades en vecka så lärde man känna varandra så bra. Det var otroligt värdefullt! Till hösten är det en Homecoming som Ef anordnar där returnees får komma och snacka av sig och träffa andra som också var i USA förra året. Det ska bli kul!

Vädret idag har varit hemskt! Ni vet sådär klibbigt i luften och varmt, samtidigt som det regnat så man ville ju ha en jacka på sig. Jag känner i alla fall att efter en dag som denna inne i stan så är jag rätt så lökig!! blö!

Love
//Elin

Lite snabbt bara..

Tänkte bara säga att jag hålla på att ändra desginen och heathern här på bloggen så det kommer se lite rörigt ut ett tag men det kommer bli bättre! Jag lovar! 
Jag tänkte att bästa sättet att förmedla en ny start, vilket jag tycker den här sommaren är för mig, är att även ändra bloggen. Det betyder även att jag kommer försöka att uppdatera oftare och förhoppningsvis från intressantare vinklar ur mitt liv som returnee efter ett år utomlands men även som en helt vanlig tjej på 18 vårar. 
Jag tänkte mig att mina texter kommer fokusera på min kärlek för bild och konst och lite hälsotips och sånt då jag sen ungefär en och en halv månad sen har ändrat mina matvanor och träningsvanor i hopp om att komma tillbaka i form efter ett år i USA. The land of processed food.
 
Så hoppas ni gillar ändringarna så kanske vi hörs senare!