Midsommar

Hejsan! Sitter just nu i en soffa i en liten stuga på Sandhamn där vi igår firade midsommar. Vi firade med familje vänner och två andra familjer. Sen hade vi u också Emerson här, som är våra. Kanadensiska syssling eller något sånt. Tror att han är min farfars kusins barnbarn eller något! Så vi visade honom svensk midsommar med allt vad det innebär med midsommarstång, små grodorna, sill och potatis, snapsvisor och allt annat man gör! Trevligt har det varit! Vidgick även på en promenad hela gänget igår och jag hittade faktiskt lite kantareller och det är ju bästa känslan när man gör det! Och det är ju så tidigt på sommaren än så det var roligt! Kantareller är lätt min favorit svamp! Jag menar steker man det med lite smör och lägger på en ny rostad macka, där har vi en riktigt god förrätt! Yummie!

Men det var nog allt för mig för nu, hi hörs väl!

Read ll about it - Emeli Sandé

Har haft Emeli Sandés låt read all about it på huvudet i typ 5 dagar och börjar bli lita halvt sick and tired of it. Även fast jag typ älskar låten.. HAHA jag och mina ballader typ.

Iåg kom vi hem från Kanarieöarna vilket var helt fantastiskt! Inte ett moln så lång ögat kunde se och härliga dopp i glasklart, turkost vatten. FANTASTISK!

 
 
När jag kom hem åkte jag in till Sommar med Mathilda och det var ju riktigt kul, och idag kom våran typ syssling eller något from Kanada, Emerson och hans kompis Jack så då har vi spenderat dagen med att spela Kubb och ytbyta skillnader mellan Kanada och Sverige!! KUL KUL!
Imorgon är det midsommar som kommer att spenderas på Samnhamn med några kompisar till familjen, det blir mysigt! 
 
Men nu är dt nog dags för mig att gå igen, Apropå ingenting, är inte ni otroligt sura på sl strejken??? För Här har vi i alla fall en tjej som är irriterad som ett bi!
 
PUSS

Home sweet home

Under hela mitt utbytesår har jag hört folk säga "du kommer komma hem och upptäcka att ingenting förändrats" eller "tiden kommer gå jätte snabbt" och det är verkligen sant. Jag kom hem nästan en vecka sen och nu känns det knappt som jag har varit borta. Nu när jag träffat alla mina nära och kära igen känns det liksom som om jag alltid varit här. Det är en väldigt underlig känsla för samtidigt vet jag ju att jag har förändrats och mognat som en med människa. (inte bara med mina extre kilon.. hehe) Nej men jag skoja bara, att jag gått upp i vikt var väl att förvänta sig, jag menar jag var ju faktiskt i USA. Maten är väldigt annorlunda där. 
 
Den senaste veckan har varit galen men samtidigt lugn, jag har varit överallt och träfffat kompisar. Det har varit välidgt roligt. Däremot så har det börja sjunka in att jag faktiskt inte bara är här på semester utan att jag är här för att stanna och det är lite jobbigt att tänka att det kommer dröjja ett tag innan jag får träffa min Amerikanska familj och vänner igen. Men sen träffar jag någon av mina andra kompisar, eller ser solen blänka i vattnet i Norrviken, eller går en skogs promenad med min hund och då tänker jag ändå va skönt det är att vara hemma! 
 
Försöker nu att söka till så många jobb som möjligt till i höst, så har nu suttit och skrivit i två stycken jobb ansökan, en till waynes och en annan till Nanny.nu. Hoppas att jag kan få något av dem! 
 
Jag ska försöka att bli bättre på att blogga nu, kanske är det lättar att få in det i schemat nu när jag ör hemma igen på vanligt schema och sånt. Får se.
 
På onsdag åker jag till kanarie öarna med min familj vilket ska bli väldigt kul, även fast jag kan känna att just nu vill jag bara vara hemma i gammla vanliga sollentuna. HAHA! Men det är klart att det är mysigt att åka på semseter. 
 
Ha det bra så länge så hörs vi igen senare!!