Graduation day

Hejsan! Idag har varit en väldigt intressant dag! Det var nämligen graduation day! Eftersom att jag (tråkigt nog) är junior så kunde jag inte ta graduation själv men skolan ropade upp mig och alla andra utbytesstudenter på scen, presenterade oss och tackade för det här året, sen gav de oss ett varsitt plakat att ta med hem så det var rätt kul! Graduation var precis som i filmerna, det var en som höll ett tal om framtiden, de gick upp på scenen och tog i mot sina diplom (en som nästan ramla, precis som i alla filmer) de kastade upp hattarna, jätte coolt var det att se! Sen resten av dagen åkte vi runt till alla graduation parties, typ hur många som helst och gratulerade alla! Och eftersom att amerikanarna har någon sorts hysteri över mat så blev det en hel del ätande.... Hmm får nog ta en riktigt lång jogging runda imorgon.... På en av mottagningarna så hittade de en liten sköldpadda bebis! Jätte söt!! Haha!Hög som ett hus

Hejsan! Senaste dagarna har jag haft otroligt ont i huvudet så igår åkte vi och åglHoh snacka med läkarn och han skrev ut lite starkare tabletter åt mig.. Hmm jaa, väldigt starka.. Min reaktion är faktiskt rätt kul jag är VÄLDIGT energisk! Haha! Rätt kul faktiskt! Men det håller borta huvudvärken så de är rätt bra! Va just ute på promenad med Natasha, jag har börjat en diet för att börja mitt hälsosamma liv! Hahaha!:)

Snart kommer dagen då jag åker hem till lilla landet lagom igen!! Och för att tacka mina värdföräldrar så har jag gjort en skål till dem som faktiskt blev färdig idag!! Weeee! Här är den i alla fall! Ha det bra puss!!!!! Nu låste jag gå och springa av mig lite energi eller något! Haha!