I think; therefore I am

Senaste dagarna har mycket men samtidigt ingenting hänt. Jag va på fest på fredag, eller jag försökte vara där i alla fall. Men det gick inte så bra, slutade med att jag fick ringa pappa för att komma och hämta mig innan middagen var ens färdig. What a party-pooper. Jag fick någonsorts Migrän attack och trivdes därför inte alls med ljud och ljus och sånt. Men jag fick i alla fall göra mig i ordning för årets fest och ge födelsedagsbarnet en kram, så det kanske i alla fall är lite av en succé? 
Ja, så jag kom i alla fall hem tidigt på fredagskvällen med migrän och feber och gick genast och la mig i förhoppning om att en god natts sömn kan ta bort allt de onda. Kunde man vara mera fel? 
Nej för någon "god" natts sömn fick jag icke, nej världen bestämde sig för att börja hamra med vad som kändes som Thors jävla hammare på huvudet, jag undrar vad jag gjort mot honom? 
Så Lördagen var inte mycket bättre, fast då fick jag i alla fall åka och träffa min kära Kusin som fyllde 15 förra veckan. Dock så var jag så trött när jag kom hem att det blev till att genast gå och lägga mig igen. Så sista natten på mitt 18onde år här på jorden så låg jag ombytt och färdig att sova klockan 20:00. Vilken festprinsessa jag är! 
 
Sen var det i alla fall söndag, 18 byttes mot 19 och jag blev vuxen. Eller inte. Jag satte på mig mina Minnie Mouse tofflor med halk skydd. I present fick jag en massa mysiga saker. Blandannat fick jag (hör och häpna) EN MICHEAL KORS väska!! :D, jag fick även vinglas, vattenglas, köksknivar, springskor, converse, tröjor, vegitarisk kokbok, PROMARKERS, ungsformar (2 st), handukar och annat smått och gott. 
Tack för alla presenter!
 
 
 
 
 
Trotts att man varit glad och bjudit på trevlig fika och sånt så måste jag säga att min migrän och feber inte gått borrt. Den höll ett jävligt hård grepp och ville inte ge med sig, så resten har veckan har soffan, min filt och ett glas vatten varit mina absolut bästa kompisar. Jag hoppas på att morgondagen blir bättre så att jag kan sätta i gång på riktigt med allt plugg jag har missat denna vecka. Usch jag får ont i magen bara jag tänker på det!! :O
 
Love Always!!
// Elin
 
 
  
 
 

Kommentera här: